Medicinhjulet ruller – ruller du med?

Workshoppen tager udgangspunkt i indiansk spiritualitet, trommerejser og indiansk astrologi. Vi bruger medicinhjulet og medicinhjulets konstante bevægelse for, at komme i kontakt med den power og de ressourcer, der bor inde i dig. Vi benytter trommens rytme og månedens energi til at skabe klarhed,indsigt og healing. Forudsætninger: Lysten til at være nysgerrig og i samspil med andre. En magisk kreds – for at komme i balance med livet og dig selv!

Løvens tegn / støren. Solen – lad lyset skinne på skyggen.
Workshoppen handler om vitalitet, selvudfoldelse, kreativitet, overskud og mod til at træde ind på livet scene – alt i alt retten til at være dig.
Solen repræsenterer bl.a. vores identitet og inderste væsenskerne. Der kan ofte være en store sårbarhed, forbundet med at stå frem med sig selv og sin kreativitet.
Det kan få den enkelte til at trække sig ind i skyggen og til tider ned i ”dybet”.
Energi fra solens varme gule kraftkilde er udgangspunktet for aftenens healing – lad fortidens kulden smelt og lyset skinne på skyggen, stå frem som dig – nu.
Kodeord: Healing, mod, kontakt til din indre sol, inspiration til ny kreativitet – kom ud i solen og leg med.  Healing – hjerte, blodtryk og øverste del af ryggen.
Tilmelding: senest 14. aug.

Workshops afholdes på: Roskildevej 46 Stuen
2000 Frederiksberg C
Gratis parkering i gården bag aldi, indenfor de afmærkede båse.