Medicinhjulet ruller – ruller du med?

Workshoppen tager udgangspunkt i indiansk spiritualitet, trommerejser og indiansk astrologi. Vi bruger medicinhjulet og medicinhjulets konstante bevægelse for, at komme i kontakt med den power og de ressourcer, der bor inde i dig. Vi benytter trommens rytme og månedens energi til at skabe klarhed,indsigt og healing. Forudsætninger: Lysten til at være nysgerrig og i samspil med andre. En magisk kreds – for at komme i balance med livet og dig selv!

Tvillingen tegn / hjorten. Merkur – tale er sølv, tavshed er guld.
Merkur er trådt ind på arenaen, det bringer fokus på alt omkring formidling og kommunikation. Tanker, ord og udveksling er centralt.
For meget og for lidt kan bringe forvirring og ubalance. Tale/tavshed og hjerne/hjerte, en væsentlig del af læren i tvillingen / hjortens tegn, er at håndtere dobbeltheden.
Lytte til den indre stemme, der får hjerne og hjerte til at mødes og trække i samme retning.
Aftenens Healing tager udgangspunkt i tavsheds guld, det stille rum – hvor hjerne og hjerte kan mødes og hvor Merkur bliver ”gudernes budbringer”.
Kodeord: Kommunikation, viden, talegaver, formidling, tanker, handel, ord, budbringer, dobbelthed, indlæring, konkret tænkning, forvirring.
Healing – Arme, hænder og lunger samt sygdomme / lidelser knyttet til disse. Bevægelse og tanker.
Tilmelding: Senest 12. juni.
Pris; 300,- Kr.
Workshops afholdes på: Roskildevej 46 Stuen
2000 Frederiksberg C
Gratis parkering i gården bag aldi, indenfor de afmærkede båse.