Medicinhjulet ruller – ruller du med?

Workshoppen tager udgangspunkt i indiansk spiritualitet, trommerejser og indiansk astrologi. Vi bruger medicinhjulet og medicinhjulets konstante bevægelse for, at komme i kontakt med den power og de ressourcer, der bor inde i dig. Vi benytter trommens rytme og månedens energi til at skabe klarhed,indsigt og healing. Forudsætninger: Lysten til at være nysgerrig og i samspil med andre. En magisk kreds – for at komme i balance med livet og dig selv!

Krebsens tegn / guldspætten. Månen – porten til healing – fremstilling af tobacco prayer ties.
I skæret fra månen bevæger vi os ned i det ubevidstes dyb – porten til healing.
Vores instinktive reaktioner, modtagelighed, behovet for omsorg, nærhed og tryghed, men også det moderlige og feminine aspekt er knyttet til nattens lys.
Månen har stor indflydelse på vandelementet og repræsenterer evnen til at være i kontakt med følelser, stemninger og behov.
Månen er symbol på familie, moderen, barndommen, men også en mulighed for renselse af fortiden – ”gamle familiemønstre og uforløste blokeringer”.
Den sølvfarvede energi fra månen sammen med fremstillingen af tobacco ties / prayer ties vil være omdrejningspunktet for aftenens healing.
Prayer ties bringes med til soldans ceremonien i Canada – hvor de hænges på træet for heling og bønner, det næste år.
Kodeord. Fremstilling af tobacco ties / prayer ties med healings ønsker og bønner for det næste år.
Healing – mave, brystet, mellemgulvet og tarmsystem. Følelser, den feminine power. Vandelementet og balance i vores naturlige cyklus.                                                                      Tilmelding: Senest 10. juli
Pris: 300.- Kr.

Workshops afholdes på: Roskildevej 46 Stuen
2000 Frederiksberg C
Gratis parkering i gården bag aldi, indenfor de afmærkede båse.