Vores planlagte trommeworkshop d. 1.4 samt øvrige offentlige arrangementer – er aflyst grundet situationen i Danmark.
Vi håber og ønsker i alle og jeres kære er friske og raske – og glæder os til gensyn.

Vi har også vores planlagt nye spændende ceremonier med Gerardo Pizarro.
I midten af maj – en ceremoni om at finde og kontakte dit kraftdyr og hvordan det kan bruges i din dagligdag og til personlig og spirituel udvikling.
I september – er der planlagt en hjerteåbnings ceremoni og i 2021 begynder en treårig terapeutisk shamanistisk uddannelse.
I skrivende stund ved vi desværre ikke, hvordan ”verden” og mulighederne ser ud i forhold til Corona og de planlagt aktiviteter.
I næste uge vil du kunne se mere om aktiviteterne på hjemmesiden www.medicinhjulet.dk.
Hvis du er interesseret, kan du forhåndstilmelde dig, men pt. skal du IKKE betale depositum som normalt – før alt igen er normaliseret.
Nedenunder vil du finde en meditation og hilsner som vi videregiver fra Gerardo.

De bedste lyshilsner Bente og Bjarne

MEDITATION MED ELEMENTER HVER FREDAG

Du kan være med hver fredag, med start i aften, fredag den 27, kl. 22 for at meditere et øjeblik på et af naturens elementer luft, jord, vand og ild.
Med denne meditation kan vi opnå en tilstand af ro og modtage energien til healing og beskyttelse fra element. Derudover vil vi takke naturen og universet for deres beskyttelse og velsignelse, så menneskeheden kan helbrede så hurtigt som muligt. Og negativ energi omdannes til et lys af healing, indre fred og den åbenhed, der er nødvendig for bevidsthedens opvågnen.
For at begynde meditationscyklussen, mediterer vi i aften med elementets luft.
22.00 (ca.): Sæt dig et roligt sted, tænd et lys samt røgelse. Begynd så din meditation ved at trække vejret dybt og samtidig påkald luftelementet for kontakt.
I femten minutter mediteres med dyb indånding, visualiserer hvordan luftelementet renser frygt, nervesystem og negative tanker.
Herefter visualiser du elementet omkring din krop, som en beskyttelses sfære.
Udvid visualiseringen, så elementet omgiver hele menneskeheden og naturen, beskytter dem og skaber harmoni og positive vibrationer rundt om på jorden.
Afslutning meditation, ved at sende et personligt ønske for hele menneskeheden og planeten med den energi, du har genereret ved meditation.

Kærlige hilsner og knus Gerardo.

 

 

 

 

 

(Gratis parkering i gården)
Du er velkommen til at møde op, men jeg høre også gerne om du kommer på mail: bente@medicinhjulet.dk eller sms 40 96 86 47
De hjerteligste hilsner Bente.

Workshops afholdes på: Roskildevej 46 Stuen
2000 Frederiksberg C
Gratis parkering i gården bag aldi, indenfor de afmærkede båse.