Medicinhjulet ruller – ruller du med?

Workshoppen tager udgangspunkt i indiansk spiritualitet, trommerejser og indiansk astrologi. Vi bruger medicinhjulet og medicinhjulets konstante bevægelse for, at komme i kontakt med den power og de ressourcer, der bor inde i dig. Vi benytter trommens rytme og månedens energi til at skabe klarhed,indsigt og healing. Forudsætninger: Lysten til at være nysgerrig og i samspil med andre. En magisk kreds – for at komme i balance med livet og dig selv!

Vægtens tegn / ravnen. Venus – ravnen flyver igen

Velkommen til efteråret og tiden for vægten / ravnen tegn. Aftenen tager sit udgangspunkt i ravnens historie. Hvordan denne smukke fugl mistede sin hvide farve under sin rejse til solen – blev forbrændt og sort. Aftenen handler om at komme op på hesten igen – finde fred med ”historien” – se magien, kærligheden og glæden ved livet.

Venus har hidtil med sin tiltræknings- og kærlighedsvibrationer været knyttet til dette soltegn. Nu ser det ud som om Gudinden Eris blander sig. Denne aften vil vi byde begge velkommen og sammen danne de udgangspunkt for temaet Ravnen flyver igen.

I aftenens healing benytter vi bl.a. ravnen magiske evne – til healing af det ”brændte barn” – så tillid og kærlighed til sig selv og andre kan blomstre.

Kodeord: Tiltrækningskraft, kærlighed, parforhold, strid, ubalance, modtagelighed, selvværd, nydelse.

Healing: Lænden, nedre ryg, nyrerne. Balance i krop og sjæl.

Tilmelding: Senest 17. okt.

 Pris for trommeworkshop: 300,- kr.

Næste workshop:

Bemærk det er Torsdag d. 15. november 2018:

 

Workshops afholdes på: Roskildevej 46 Stuen
2000 Frederiksberg C
Gratis parkering i gården bag aldi, indenfor de afmærkede båse.