Kære alle
Så har vi modtaget fredagsmeditationen fra Gerardo – vi videre giver hermed meditationen og hilsner til alle.
Er det ikke muligt at deltage kl. 22.00, vil det også være muligt at koble sig på energien i løbet af dag.
Vi ses (måske) i æteren.
De bedste hilsner Bente og Bjarne

MEDITATION MED ELEMENTER

Kære venner,

Til vores anden fredagsmeditation på elementerne, vil vi i aften d. 2. april kl. 22.00, meditere med vandelementet for at rense følelser.

Med denne meditation kan vi opnå en tilstand af ro og modtage energien til healing og beskyttelse fra element. Derudover vil vi takke naturen og universet for deres beskyttelse og velsignelse, så menneskeheden kan helbrede så hurtigt som muligt.Og at negativ energi omdannes til et lys af healing, indre fred og den åbenhed, der er nødvendig for bevidsthedens opvågnen.
KL. 22.00 (ca.): Fyld et glas med vand. Sæt dig et roligt sted, tænd et lys samt røgelse.
Placer glasset med vand foran dig, så elementet vil ledsage dig under meditationen. Begynd så din meditation, ved at tage en dyb indånding og drik tre mundfulde af vandet.
Lad din underbevidsthed guide dig til at forbinde dig med ånden i vandelementet og rense dig (din sjæl) på alle planer.
Ta’ igen en dyb indånding og visualiser havets kraft, forbind dig til dets former, dets styrke og potentiale.
Ta’ endnu en dyb indånding, hold øjnene lukkede og dyk mentalt ned i vand. Visualiser, hvordan du bader i vandet /havets favntag for at rense dig.
Lad elementet rense og befri dig for alle følelsesmæssige skrammer, blokeringer, traumer, samt frygt for overgivelse og ikke blive elsket.
Mediter 10-15 min. til du fornemmer vandets kraft.
Herefter tager du dit (vandglas med det) kraftfulde vand og beder om at afbryde ethvert minde der er indgraveret før din fødsel og ethvert negativt minde om dine forfædre.
Du tager endnu en dyb indånding – tak vand elementet – og hold fokus på livet der flyder – medens du drikker det kraftfulde rensende vand.
Afslutningsvis visualiser du elementet omkring din krop, som en beskyttelses sfære.
Udvid visualiseringen, så elementet omgiver hele menneskeheden og naturen, beskytter dem og skaber harmoni og positive vibrationer rundt om på jorden.
Slut meditation, ved at sende et personligt ønske for hele menneskeheden og planeten med den energi, du har genereret ved meditation.
Et knus fra hjertet Gerardo.