underside_slider
underside_slider

Shamanistisk trommeworkshop kl. 18.30 – ca. 22.00

Trommeworkshop afholdes: Roskildevej 46, stuen, 2000 Frederiksberg. Gratis parkering bag Aldi.

Medicinhjulet ruller – ruller du med?

Workshoppen tager udgangspunkt i indiansk spiritualitet, trommerejser og indiansk astrologi.
Vi bruger medicinhjulet og medicinhjulets konstante bevægelse for, at komme i kontakt med den power og de ressourcer, der bor inde i dig.
Vi benytter trommens rytme og månedens energi til at skabe klarhed,indsigt og healing. Forudsætninger: Lysten til at være nysgerrig og i samspil med andre.
En magisk kreds – for at komme i balance med livet og dig selv!

Onsdag d. 13. november 2019:
Skorpionen / slangen samt transformationens planeten Pluto

Skorpionen og dens løftede hale.

Vi træder denne aften ind i skorpionens/slangens landskab, hvor planeten Pluto hersker. Når Plutos vibrationer gør sig gældende, er overskriften transformation.
Det er forandringens planet – alt gammelt affald og slam skal væk fra sindet – dvs. fortrængte følelser, blokeringer, tabuer m.m.
Plutos hemmelige våben er angsten, men bag den findes ”guldet” – de ægte ressourcerne. Skorpionen med sin løftede hale er denne aften klar til
”dø dsstødet” og dette danner udgangspunkt for aftenens healing, hvor sort og hvid må gå hånd i hånd, for at give balance og liv til det nye.
Kodeord: Transformation, magt, styrke, lidenskab, sensualitet, seksualitet, angst, følsomhed, dybde sårbarhed, regenerering, ressourcer og healing.
Healing: Underliv, livmoder, kønsorganer. Finde lyset i mørket – slippe gammel angst.
Tilmelding: Senest 13. nov.
Onsdag d. 4. december 2019:
Når Skytten skyder med skarpt

Følg info. på FB: Center for indiansk spiritualitet

Pris for trommeworkshop: 350,- kr.
Næste workshop:
Onsdag d. 4. december 2019:
Når Skytten skyder med skarpt

Følg info. på FB: Center for indiansk spiritualitet

Fredag d. 13 December De 24 Hellige Nætter

 Workshops afholdes på: Roskildevej 46 Stuen
2000 Frederiksberg C
Gratis parkering i gården

Tromme workshop d. 13. Nov. 2019

Tromme workshop d. 13. Nov. 2019

Medicinhjulet ruller – ruller du med? Workshoppen tager udgangspunkt i indiansk spiritualitet, trommerejser og indiansk astrologi. Vi bruger medicinhjulet og medicinhjulets konstante bevægelse for, at komme i kontakt med den power og de ressourcer, der bor inde i dig. Vi benytter trommens rytme og månedens energi til at…

Læs mere »

Tromme workshop d. 4. Dec. 2019

Tromme workshop d. 4. Dec. 2019

Kl. 18.30 – 22.00 For dig der har lyst til personligudvikling, indsigt, klarhed og healing i takt til trommens rytme. Forudsætninger: Ingen – udover lysten til at være nysgerrig og i samspil med andre. En magisk kreds – for at komme i balance med livet…

Læs mere »

Trommeworkshop d. 13. Dec. 2019

Trommeworkshop d. 13. Dec. 2019

Medicinhjulet ruller – ruller du med? Kl. 18.30 – ca. 22.00 Disse workshops tager sit udgangspunkt i indiansk spiritualitet og indiansk astrologi. Vi bruger medicinhjulet og medicinhjulets konstante bevægelse til, at komme i kontakt med den power og de ressourcer, der bor inde i dig. Vi bruger…

Læs mere »

Medicinhjulet ruller – ruller du med? Kl. 18.30 – ca. 22.00 Disse workshops tager sit udgangspunkt i indiansk spiritualitet og indiansk astrologi. Vi bruger medicinhjulet og medicinhjulets konstante bevægelse til, at komme i kontakt med den power og de ressourcer, der bor inde i dig….

Læs mere »