Shamanistisk rituel ceremoni

v/ Gerardo Pizarro
Peruviansk shaman

Åbningen af hjertet, giver os mulighed for at finde den sande kærlighed til os selv og andre. Den åbner vejen til at modtage kærlighed fra vores partner eller finde ægte og oprigtig kærlighed i vores liv.

Styrk din naturlige tilstand af balance. Forbered dig på den store forandring, der vækker din bevidsthed, når dit hjerte genfødes og sættes fri.

Denne shamanistiske rituelle ceremoni giver deltagerne mulighed for at forbinde sig med den energi, der stammer fra naturens kræfter og styrken i elementerne. På den måde genopretter vi forbindelsen til den indre kilde til kærlighed, der er i vores væsen.

Gerardo har skabt ceremonien ”Åbning af hjertet” til alle dem, der søger healing og rensning af hjertet.

Denne ceremoni gør os opmærksomme på årsagerne til vores lidelser, skabt af de erindringer, der er lagret i vores krop, sind og hjerte. Nu er det tid til at ændre fortiden, tilgive os selv og tilgive andre. Tilgivelse, giver os muligheden for at gøre os fri af disse erindringer og frigøre os fra de sår, der stammer fra fortiden.

I ceremonien, vil deltagerne rense deres sind, slette forbindelsen til eventuelle negative tidligere erfaringer. Når alle disse byrder frigives, kan vores væsen genoprette forbindelsen til hjertet og blive nærværende og bevidst. Denne tilstand forbinder os til nutiden og gør det muligt at styre sindets kraft til at finde ægte kærlighed og lykke. De negative minder, der har blokeret manifestationen af ægte kærlighed i vores liv vil ophøre med at eksistere. Takket være denne ceremoni, åbner vi igen døren til vores sinds sande natur og den frihed der flyder, når lidelsen fra fortiden ophører.

Mens vi renses, vil hver deltager have mulighed for at visualisere negative oplevelser fra barndommen og hele det nuværende liv. Give de negative oplevelser tilbage til Universet, så de kan omdannes til lykke.

I løbet af ceremonien vil Gerardo rense alle deltagere individuelt, ved hjælp af “chontas” og de helbredende sten. Han renser auraen og det energetiske felt hos hver enkelt deltager, så den naturlige indre power og styrke kan træde frem. Under ceremonien vil vi have mulighed for at tilgive og bede om tilgivelse, så vi kan rense os og sætte os fri.

I slutningen af den rituelle ceremoni, giver Gerardo hver deltager en særlig nektar af frugt og blomsterblade. Han velsigner hver især med blomster, der symboliserer den nye sødme, som vi vil finde i vores liv og den rensning Sjælen har oplevet.

Reservation og yderligere oplysninger:

Bente og Bjarne Græbert-Tiede
Elmegade 2, st. th
2200 København N

Mail: Bente@traumehealing.dk
tlf: +45 40 95 86 47

Vigtigt!
Hvis du ikke tidligere har deltaget i en af Gerardo’s ceremonier, skal du kontakte Bente inden du tilmelder dig.

Pris: 1.250,-
Der betales 250,- i depositum ved tilmelding.
Mobilepay: 26 37 26 37, Bjarne Græbert eller
Danske Bank: reg nr. 4280 konto nr. 3123276256 

Sted: Astrologihuset,
Teglværksgade 37, 4 th, 2100 København Ø

Dato: 26. september 2020

Varighed: fra kl. 18.30 til ceremonien er færdig