SHAMANISTISK RITUEL MESA CEREMONI
med GERARDO PIZARRO, PERUVIANSK SHAMAN

 

Styrk din naturlige tilstand af balance og forbered dig på manifestationen af lykke og overflod i dit liv.

Denne shamanistiske rituelle mesa ceremoni giver deltagerne mulighed for at forbinde sig med den energi, der stammer fra naturens kræfter og elementernes kraft, så vi kan genoprette forbindelse til den indre kilde af liv og livskraft, der findes i vores væsen.

Gerardo har skabt den rituelle ceremoni for “lykke og overflod” til alle dem, der ønsker at manifestere overflod og lykke i deres liv. Denne ceremoni vil hjælpe os med at forbinde os med den naturlige strøm af energi, som vi kan manifestere ved at omlægge sindets kraft mod universet gennem kraften i den shamanistiske “mesa”.

Nu er det tid til at genoverveje vores holdning til livet og udtrykke taknemmelighed for alt, hvad vi har. Hvis du er tilfreds med dit liv, vil livet give dig alt hvad du behøver. Vi kan manifestere den energi, der er forbundet med overflod. Overflod bestråler med en stærk energi, som vi er nødt til at velsigne for at kunne byde den velkommen i vores liv.

Under ceremonien vil deltagerne arbejde med lykkens gudinde og jordens energi, som repræsenterer personificeringen af overflod og held og lykke.

Denne magtfulde ceremoni er blevet udført i århundreder. Det er en rituel ceremoni for at forbinde sig med blomstringen i vores liv og jordens power til at bringe held, lykke, styrke, beskyttelse og succes til alle deltagerne.

I ceremonien vil deltagerne rense deres sind og afbryde forbindelsen til eventuelle negative tanker om selvværd og selvtillid, der forhindrer os i at få succes.

Når alle disse byrder er frigivet, kan vores væsener genoprette forbindelse til hjertet og blive opmærksomme og bevidste. Denne tilstand vil forbinde os med nutiden og vil sætte os i stand til at rette sindets kraft mod at finde lykke og overflod.

Under ceremonien vil Gerardo udføre en individuel rensning med “chontas” og de healende sten, rense auraen og det energiske felt for hver deltager, hvilket muliggør fremkomsten af vores naturlige indre kraft og styrke.

Til denne særlige aften kan deltagerne medbringe personlige eller familiebilleder, personlige genstande eller genstande relateret til en tidligere forfader, så eventuelle negative minder kan afbrydes, opløses eller transformeres med ceremoniens energi.

Deltagerne kan også medbringe personlige genstande for at modtage beskyttelse, helbredelse og velsignelse fra ritualet. Derudover kan deltagerne også medbringe blomster og pengesedler, der skal velsignes og magnetiseres.
I slutningen af ceremonien vil Gerardo udføre en særlig individuel velsignelse for hver deltagers blomstring og velstand.
Begrænset med plads, først til mølle princip.

Pris: 1.200 kr. eller 160 Euro

Tidspunkt: Lørdag d. 14. maj kl. 19.30 – slut ca. 23.30 (husk det er en ceremoni så sluttidspunktet kan variere). Kom gerne lidt før.

Sted: Elmegade 2, st. tv, 2200 København N

Yderligere information:  Bente Græbert på tlf.:  40 95 86 47

Tilmelding: Sker til Bente via mail/sms med navn og telefonnummer, samt betaling af depositum på 200 kr. som sikrer en plads.
MobilePay: 40 95 86 47, mrk. “GP-mesa”.
De restende 1.000 kr. betales ved ankomst