”Kraftdyr og sjælens genforening med ur-gammel viden. Åbning af det 3. øje”

Shamanic Ritual Mesa Ceremony
Gerardo Pizarro, Peruviansk shaman

 

I lang tid har mennesket været adskilt fra essensens oprindelse, deres Kraftdyr, træerne, bjergene, floder, søer og deres forfædre. Mere og mere føler mennesker sig ensomme og tomme, fordi de mangler forbindelsen til energien i naturens ånd og elementerne. De har mistet forbindelsen til naturens naturlige kræfter.

Før i tiden, var vi mennesker aldrig alene. Vi blev altid ledsaget af ånderne fra dyr og levende væsener, såsom bjergenes vogtere, skovens ånder, søerne, floderne og havene.

Fra tidlige tider, har mennesker været forbundet med denne energi, og de var klar over den styrke naturens kræfter besidder. Alt, hvad der omgav dem var forbundet til et specifikt element og levende væsen, og de var i stand til at forbinde sig med energien i universet til at lade op og rense deres ånd.

Målgruppe:
Nu tilbyder Gerardo dette intense program til dem, der er interesseret i at finde deres Kraftdyr. Programmet er designet til at rumme både deltagere, der ikke har prøvet åndelige behandlinger før, samt professionelle behandlere, der vil være i stand til at supplere deres praksis med den viden Gerardo deler ud af, fra den traditionelle shamanistiske medicin.

Dyr har forskellige kvaliteter, der afspejler kræfter i det overnaturlige. Hvert dyr har en særlig styrke – en hellig ånd, der er forbundet med landet og til naturens kræfter, der findes på vores planet.

Når totems blev skabt efter gammel og aboriginal visdom, er der altid en repræsentation af dyr med stor betydning i den åndelige verden. Alle levende dyr har en skytsånd, der indeholder kvaliteter fra en af de tre menneskelige dimensioner: ”Ånd, sind og krop” – eller ”det højere selv (åndeverdenen), midt selv (sindet) eller lavere selv (underbevidstheden)”.

Hvordan vil det foregå på workshoppen:
Kraftdyr workshoppen vil finde sted i naturen, og med forskellige øvelser og ritualer, vil deltagerne kunne forbinde sig med minderne om de dyr, der er blevet registreret på Jorden, siden begyndelsen af alt liv.

Naturen har evnen til at bevare mindet om alle dyr og levende væsen, der nogensinde har eksisteret på vores planet. Den energi, der stammer fra skoven, er i stand til at manifestere ånden i det kraftdyr, der er forbundet med vores væsen.

Gerardo vil påkalde denne energi og lede os hen til åbenbaringen af vores personlige Kraftdyr, så hver deltager kan forbinde deres energetiske legeme med kraftdyrets ånd og naturens kræfter. Under workshoppen vil deltagerne indtage naturlige rensende urter og shamanistisk medicin. Disse planter har ikke hallucinogene virkninger. Deres formål er at rense organismen som forberedelse til åbningen af det tredje øje med den teknik Gerardo bruger.

Al aktivitet finder sted i naturen, hvor deltagerne vil udføre shamanistiske øvelser for at vække kraftdyret, der dvæler i vores underbevidste selv, sovende i vores væsen. Workshoppen indeholder en fuld shamanistisk rituel ceremoni, en “mesa”, der hjælper os med at forbinde os med naturens kræfter og vores Kraftdyr.

Reservation og yderligere oplysninger:
Bente og Bjarne Græbert-Tiede
Elmegade 2, st. th
2200 København N

Mail: Bente@traumehealing.dk
Tlf:  (+45) 40 95 86 47

Varighed:
kl. 09.00 til ceremonien er slut (ca. kl. 17.30).
Tjek ind fra kl. 08.30. Ceremonien starter præcist kl. 09.00 så kom gerne i god tid.

Adresse:
Spejderhytten ”Dæmpehøj”
Frederik d. 7 vej 7-9
Tokkekøb Hegn
3450 Allerød

NB: Det er ikke tilladt at parkere ved hytten, men afsætning er mulig. Der er en parkeringsplads i starten af Frederik d 7 vej og ca. 600 m ned til hytten herfra.

 

Betaling:
Depositum: 450 kr. indbetales til Bjarne på mobilepay:
26 37 26 37. Din plads er sikret, når du har betalt.

Restbeløb: 270 Euro betales kontant på dagen inden ceremonien starter.

Medbring:
Påklædning til at være udendørs + tæppe.
Der er the og vand til rådighed.
Medbring hvad du i øvrigt har brug for i løbet af dagen.
Husk drikkedunk og evt. krus.

Yderligere oplysninger:
I forbindelse med din tilmelding bedes du udfylde formularen herunder, med spørgsmål ift. workshoppen.

Andet: Coronatest/-vaccination

 

Tilmelding til workshop "Kraftdyr"

Denne formular udfyldes i forbindelse med din tilmelding til workshoppen "Kraftdyr" d. 15. maj.