Healing, transformation og ny begyndelse

SHAMANISTISK RITUAL “MESA”
MED LAMBAYEQUE KULTUR SHAMAN
GERARDO PIZARRO

 

Healing, transformation og ny begyndelse
Gerardo vil denne aften udføre en Mesa ceremoni, med afsæt i foråret og energien fra Kristi Himmelfartsdag.
I løbet af foråret, hjælper naturens kræfter enkeltpersoner med deres indre transformation og rensning ved hjælp af kraften fra jorden og vandelementerne. Det er den ideelle årstid til at arbejde med transformation, healing, indre styrke og ny begyndelse.

Ceremonien baner vejen for healing og transformation, får energien til at flyde med lethed og bringer alt det, vi længes efter, ind i vores liv. Mesaen styrker deltagernes sundhed og forbinder dem med energien i kosmos, hvilket øger indre klarhed, intuition og healing. Forårsritualceremonien renser auraen og energi-centrene og frigiver deltagerne fra de energetiske blokeringer der er akkumuleret gennem årene, så ny begyndelse bliver mulig.

Forløbet i ceremonien
Denne rituelle ceremoni øger forbindelsen mellem den åndelige og fysiske verden.
En ”magic circle” skabes, takket være Shamanens evne til at aktivere og skabe en kraft, der forener deltagerne med energien fra den naturlige kilde til lys. Herfra, vil det være muligt med healing, transformation og en ny begyndelse.

Under den rituelle mesa, vil Gerardo udføre en personlig energisk udrensning på hver af deltagerne. Det sker ved hjælp af specielle shamanistiske genstande, der er knyttet til forfædrenes hellige steder og indeholder speciel power.

Gerardo finder de grundlæggende årsager til den enkeltes blokeringer og hjælper hver deltager i deres personlige helingsproces. Deltagerne vil også drage fordel af de terapeutiske virkninger af en række helbredende planter (ikke euforiserende). De medicinske planter vil bl.a. hjælpe os i processen med at forløse blokeringer og skabe flow.

De magiske objekter der indgår i denne rituelle “Mesa” (meteoritter, Moche civilisations værktøjer, naturlige klipper og krystaller fra power fulde steder) vil hjælpe os med at afbryde forbindelsen til det negative, der begrænser og påvirker vores nuværende livscyklus.

Medbring evt. billeder/objekter
Denne særlige aften, kan deltagerne medbringe personlige eller familiemæssige billeder, personlige genstande eller genstande, der kan have tilhørt en tidligere forfader eller et nuværende familiemedlem. Objekterne og billederne kan magnetiseres med den positive energi fra ceremonien, give velsignelse og beskyttelse til dem, der repræsenteres af objektet.

Blomstrings- og velstandsvelsignelse
Ved afslutningen af den rituelle ceremoni, vil Gerardo skænke en personlig blomstrings- og velstands velsignelse til hver af deltagerne.

 

Yderligere info:
Bente Græbert-Tiede på tlf. 40 95 86 47

Antal pladser: 10

Pris: 1.250 kr.
Depositum på 250 kr. betales på Mobile Pay: 26 37 26 37 ved tilmelding. Restbeløbet på 1.000 kr. betales kontant ved ceremoniens start.

Sted:
Bjarne og Bente Græbert-Tiede
Elmegade 2, st. th.
2200 København N

Start / slut:
Kl. 20.00 til ceremonien slutter (ca. 23.00)

Andet: Coronatest