LØRDAG d. 18. Maj 2024
København, Kl. 19.30
MESA: “Styrke, magt og retfærdighed – et dybt personligt arbejde”.
med GERARDO PIZARRO

Gerardo Pizarro tilbyder dette særlige ritual om magt, styrke og retfærdighed for dem, der ønsker at arbejde i dybden og fremskynde processen med at løse problemer med dokumenter, styrke personlig magt og manifestere retfærdighed.

MESAEN er et traditionelt forfædres ritual på den nordlige kyst af det gamle Peru. Det er en del af en viden, hvor den magiske kunst at helbrede og blomstre praktiseres. Med mesaens energi vil deltagerne være i stand til at arbejde i dybden og fremskynde processer relateret til dokumenter og retfærdighed.

I dette ritual med dyb rensning, kan personen styrke deres selvtillid, personlige styrke, beslutsomhed og indre kraft takket være forbindelsen med Mesaens kunst. Vibrationen, der genereres i dette ritual, skaber en magisk cirkel af energi knyttet til et potentiale for enhed og polaritet, der forbinder deltagerne med energien i kosmos, materie og universet.

Under Mesaen vil deltagerne være i stand til at arbejde på en personlig måde for at manifestere impulsen til handling, klarhed og tillid, der er nødvendig for at omdanne vanskeligheder til succes og modtage universets hjælp under processen med at løse juridiske spørgsmål og materialisering af retfærdighed.

Gerardo vil individuelt rense hver deltager ved hjælp af specielle shamanistiske genstande og udføre personligt arbejde, der finder årsagen til, hvad der påvirker os for at hjælpe og guide helingsprocessen. De shamanistiske genstande, som Gerardo bruger i ritualet, renser personens onde, så de kan fortsætte deres materielle og åndelige udvikling.

På denne særlige aften kan deltagerne medbringe deres egne genstande, amuletter, dokumenter og fotografier, både personlige og familiemæssige, der skal magnetiseres med Mesaens energi.

Mulighed for at medbringe…
På denne særlige aften kan deltagerne medbringe både personlige og familie fotografier, deres egne genstande eller minder relateret til en forfader, familiemedlem eller hukommelse, som de vil afbryde forbindelsen til, opløse eller omdanne med MESAENS energi.

Dato: Lørdag d. 18. maj 2024
Tid: 19.30 – til ceremonien slutter (dørene åbnes kl. 19, kom i god tid).
Sted: Elmegade 2, st. th 2200 Kbh. N
Samlet pris: ca. 1.350 dk (depositum: 350 kr. + 130 euro)
Ved tilmelding: Betales 350 kr. på mobilepay 30 11 37 mærke: GeLø (shop-Helhed & Harmoni). De resterende 130 euro (ca. 1000 kr.) betales på dagen.
Deltager du i begge ceremonier lørdag aften + søndag (- 350 kr.): depositum 600 kr. mærke: Gex2

Kontakt os venligst for at reservere din plads på forhånd. Der er begrænset med plads. Du er tilmeldt når depositum er betalt.
Yderlige spørgsmål eller information kontakt: Bente 40 95 86 47