Shaman Gerardo Pizarro –
program 16-21. maj 2024:

Torsdag d. 16 – 21. maj
Privat sessioner.

Lørdag d. 18. maj, kl. 19.30
Mesa:
Styrke, magt og retfærdighed – et dybt personligt arbejde”.

Pinse søndag d. 19. maj – kl. 12.00
En dag i naturen:
“KAMISK RITUAL FOR FRUGTBARHED OG GENFØDSEL”.

Sessioner og ceremonier vil finde sted i og omkring København
Ses i rullekalender eller længere nede på siden her.

Det er med stor fornøjelse vi igen byder Shaman Gerardo Pizarro velkommen til Danmark. Denne gang tilbyder han ligeledes forskellige privatsessions og to forskellige MESAER under sit besøg.

Gerado er  ANCIENT PERUVIAN LAMBAYEQUE CULTURE SHAMAN og har “arvet” healingslinierne fra både fædrene og mødrende side.
Benyt denne enestående mulighed for at få en speciel oplevelse. (Sprog: Spansk oversættelse til dansk /engelsk er muligt)

Gerardo tilbyder en række kraftfulde traditionelle shamanistiske behandlinger – tilpasset dit behov. Gerardo hjælper også gerne med valg hvis du er i tvivl.
Tarot oplæg, terapeutisk massage, æg-ceremoni eller amulet. Vælg selv eller bed om Gerardo’s vurdering og anbefaling. Yderlig beskrivelse af de forskellige sessioner under billede

 

Konsultation – Tarot
Gerardo Pizarro giver private læsninger med “The Spanish deck”. Under læsningen får du vejledning i og klarhed over forskellige livsrelaterede spørgsmål såsom: job, kærlighed, relationer, familie eller helbred.

Hvis du ønsker det, giver han yderligere vejledning om din åndelige rejse. Gerardo  besvarer spørgsmål om nuværende og fremtidige veje. Gennem dette oplæg, får du en personlig diagnose samt oprindelsen og årsagerne til dit problem. Under sessionen forklarer Gerardo om de skridt der kræves, for at løsne og frigøre dig fra de kræfter, der forårsager din ubalance.

Shamanistisk massage – medbring 1 stk. håndklæde
En dybtgående massageteknik, baseret på shamanistisk traditionel healings terapi fra det nordlige Peru.
Vrede, harme eller enhver form for negativitet der omgiver os, påvirker os i krop og sind. Frygt adskiller sjælen fra kroppen, hvilket forårsager en række forskellige symptomer, såsom kraftig ømhed i kroppen, lammelse, hukommelsestab, rygsmerter m.v.

Massageteknikken frigiver den fysiske stress. Vores naturlige energi og vitalitet gendannes, når ​​specifikke punkter i kroppen afledes og opløser de akkumulerede knuder, der forhindrer blodcirkulationen og den energetiske strømning.

Æg ceremoni – medbring 1 ukogt æg.
Det er et personligt ritual fra en meget gammel tradition, som Gerardo bruger til at fjerne frygt, påvirkninger fra “evil eye” og de negative vibrationer, som kroppen rummer på grund af stress, vrede, lidelse, angst og tristhed.

Når ægget føres rundt på kroppen, frigøres de minder, der er registreret og lagret af personen, takket være æggets levende celler. Denne rensning bruges også til at diagnosticere, harmonisere og se personens tilstand fysisk, energetisk og i auraen.

Ægget har evnen til at absorbere den negative energi, der er knyttet til personen. Det hjælper med at fjerne dårlige følelser og negative holdninger rettet mod os selv. Behandlingen beskytter også mod misundelse og jalousi.

Efter at have udført rensningen, vil personen være i stand til at se alt det ægget har absorberet og den negativitet, der er frigivet.

Pris pr. session:  130 Euro (eller 1000 kr.).
Varighed: Du skal regne med ca.  1. time
Sprog: Spansk – dansk oversættelse / (engelsk oversættelse efter aftale)
Sted: Elmegade 2, st. th. 2200 København N
Tidsbestilling: Bente 40 95 86 47 (telefon eller SMS) eller via formularen her på siden

Personlig Talisman til beskyttelse
Gerardo fremstiller de håndlavede talisman amuletter, der indeholder naturlige urter, kendt for deres specielle magiske egenskaber til beskyttelse og blomstring af flaskens ejer. Amuletten bærer kraften og ånden fra jaguaren og de hellige laguner, hvorfra urterne er specielt indsamlet.

Det er en shamanistisk genstand, der tiltrækker held og beskytter mod misundelse, forbandelse, trolddom eller mod påvirkning fra steder med et negativt energiaftryk. Amuletten har evnen til at absorbere enhver form for negativitet rettet mod os.

Den personlige amulet er designet til vores eget brug. Denne amulet beskytter og absorberer negativiteten mod os i dagligdagens situationer. Det kan være den negative indflydelse fra mennesker i vores fortid, at vi gennemgår en skræmmende situation etc.

Familie amuletten er egnet til at beskytte familiemedlemmer, arbejdspladsen, forretningen eller klienter. Det anbefales at have en familie amulet der beskytter din virksomhed, især hvis du arbejder med terapi eller økonomiske transaktioner.

Priser
Lille
, personlig: 650,-
Stor, for terapeuter, familie op til 5 personer: 1300,-
Sted: Elmegade 2, st. th. 2200 København N
Tidsbestilling: Bente 40 95 86 47 (ring eller sms)

Om Shaman Gerardo besøg – info. om de to MESA-Ritualer
GERARDO PIZARRO, SHAMAN FRA DEN LAMBAYEQUE KULTUR I DET NORDLIGE PERU
Gerardo afholder denne gang en aften MESA-ceremonier og en dag i naturen. Ceremonierne er inspireret af et traditionelt forfædres ritual og en del af en viden, hvor den magiske kunst at helbrede og blomstre stadig praktiseres. De er kombineret med hvad der sker i naturen og verden lige nu
AFTEN-MESAEN benytter starten på forårsenergien og forbindes med den styrke, magt, retfærdighed og integritet den enkelte og verden har brug for lige  nu – for at bevare roen, overblikket, optimismen og ret færd. Ceremonien understøtter transformation og fremskynder forandrings -processen også i forhold til papirer, dokumenter og juridiske problemer– et dybt personligt arbejde, der renser og regenerer det fysisk, psykisk og åndelig for hver deltager.
EN DAG I NATUREN – “Karmisk ritual for frugtbarhed og genfødsel”, er for kvinder og mænd der ønsker at arbejde på de fertilitetsblokeringer, der forhindrer strømmen af vital energi som f.eks. frygt, skyld, vrede, stress, depression, angst, følelser af tomhed og lavt selvværd.
Pinse søndag, er en åndelig praksis, der hjælper med at forbedre frugtbarheden, justere de tre kroppe og rense det onde øjes dårlige energier. Universets, ildens og vandets kraft benyttes – for renselse og opgør med karmiske  bånd  – for at styrke vitalitet, passion og frugtbarhed – give plads til nye muligheder og mening i livet, sikre genfødsel – helt i tråd med forårets kraftfulde energi.

Kender du nogen der er interesseret i / eller har brug for, hvad Gerardo tilbyder – så lad det gere gå videre.

LØRDAG d. 18. Maj 2024
København, Kl. 19.30
MESA: “Styrke, magt og retfærdighed – et dybt personligt arbejde”.
med GERARDO PIZARRO

Gerardo Pizarro tilbyder dette særlige ritual om magt, styrke og retfærdighed for dem, der ønsker at arbejde i dybden og fremskynde processen med at løse problemer med dokumenter, styrke personlig magt og manifestere retfærdighed.

MESAEN er et traditionelt forfædres ritual på den nordlige kyst af det gamle Peru. Det er en del af en viden, hvor den magiske kunst at helbrede og blomstre praktiseres. Med mesaens energi vil deltagerne være i stand til at arbejde i dybden og fremskynde processer relateret til dokumenter og retfærdighed.

I dette ritual med dyb rensning, kan personen styrke deres selvtillid, personlige styrke, beslutsomhed og indre kraft takket være forbindelsen med Mesaens kunst. Vibrationen, der genereres i dette ritual, skaber en magisk cirkel af energi knyttet til et potentiale for enhed og polaritet, der forbinder deltagerne med energien i kosmos, materie og universet.

Under Mesaen vil deltagerne være i stand til at arbejde på en personlig måde for at manifestere impulsen til handling, klarhed og tillid, der er nødvendig for at omdanne vanskeligheder til succes og modtage universets hjælp under processen med at løse juridiske spørgsmål og materialisering af retfærdighed.

Gerardo vil individuelt rense hver deltager ved hjælp af specielle shamanistiske genstande og udføre personligt arbejde, der finder årsagen til, hvad der påvirker os for at hjælpe og guide helingsprocessen. De shamanistiske genstande, som Gerardo bruger i ritualet, renser personens onde, så de kan fortsætte deres materielle og åndelige udvikling.

På denne særlige aften kan deltagerne medbringe deres egne genstande, amuletter, dokumenter og fotografier, både personlige og familiemæssige, der skal magnetiseres med Mesaens energi.

Mulighed for at medbringe…
På denne særlige aften kan deltagerne medbringe både personlige og familie fotografier, deres egne genstande eller minder relateret til en forfader, familiemedlem eller hukommelse, som de vil afbryde forbindelsen til, opløse eller omdanne med MESAENS energi.

Dato: Lørdag d. 18. maj 2024
Tid: 19.30 – til ceremonien slutter (dørene åbnes kl. 19, kom i god tid).
Sted: Elmegade 2, st. th 2200 Kbh. N
Samlet pris: ca. 1.350 dk (depositum: 350 kr. + 130 euro)
Ved tilmelding: Betales 350 kr. på mobilepay 30 11 37 mærke: GeLø (shop-Helhed & Harmoni). De resterende 130 euro (ca. 1000 kr.) betales på dagen.
Deltager du i begge ceremonier lørdag aften + søndag (- 350 kr.): depositum 600 kr. mærke: Gex2

Kontakt os venligst for at reservere din plads på forhånd. Der er begrænset med plads. Du er tilmeldt når depositum er betalt.
Yderlige spørgsmål eller information kontakt: Bente 40 95 86 47

PINSE SØNDAG 19. maj 2024
Gislinge, kl. 12.00
En dag i naturen:
“KAMISK RITUAL FOR FRUGTBARHED OG GENFØDSEL”
med SHAMAN GERARDO PIZARRO 

Dette shamanistiske ritual for frugtbarhed og genfødsel hjælper os med at blive opmærksom, så hver deltager, både mand og kvinde, kan arbejde på de blokeringer, der forhindrer strømmen af vital energi. De shamanistiske udrensninger, som Gerardo Pizarro udfører i dette ritualer på denne pinse søndag, er en åndelig praksis, der hjælper med at forbedre frugtbarheden, justere de tre kroppe og rense det onde øjes dårlige energier. Forårets, ildens og vandets kraft benyttes – for renselse, opgør med karmiske  bånd og genfødsel – for at styrke vitalitet, passion og frugtbarhed – give plads til nye muligheder og mening i livet.

Ved at rense auraen får deltagerne i dette ritual, fordel af energiske og følelsesmæssige velværd. Ved at inkorporere denne strøm af energi fra elementerne og universet styrker de ånden, der giver mening til livet.

Forbindelsen med vores indre væsen er et dybt arbejde, der forbinder os med essensen, af hver ånd, af hvert element og Pachamama (jorden). Energierne i hvert kraftobjekt er kunst, der tilsammen danner mesaen (ritualet), som Gerardo Pizarro har arvet fra sine forfædre. Dette danner en magisk beskyttelsescirkel, der ledsager os under helbredelsesritualet.

Gerardo vil ved denne meget specielle lejlighed rense de mandlige og kvindelige deltagere individuelt, for at hjælpe med at fjerne blokering af energiske knuder, der er centreret i hele brystområdet, solar plexus og i hele maven. De hæmmer strømmen af energi i kroppen. Ved at opløse de blokeringer, der er forbundet på det følelsesmæssige, energiske og fysiske plan, føler du en stor befrielse.

Efter den personlige rensning med Gerardo, kan hver af deltagerne arbejde individuelt på ritualet, med de infertilitetsblokke der producerer; frygt, skyld, vrede, stress, depression, angst, følelser af tomhed og lavt selvværd.

Ritualet med frugtbarhed og genfødsel hjælper med at skære bånd der forener os med fortiden, negative mønstre samt det der ikke tillader os at komme videre i livet og som forhindre lykke, fortjeneste, kærlighed og overflod.

Andet:
Som deltager: Medbring et motivationsbrev, der forklarer årsagen, til du ønsker at deltage i dagen samt hvad du ønsker skal magnetiseres på alteret.

Medbring: Madpakke, drikkedunk, krus, tøj til vejret, hvis du har “noget” der skal magnificeres på alteret.
Der serveres: The, vand og kage + en bolle til at køre hjem på.

Har du mulighed for samkørsel, fordi du har bil eller mangler transport – kontakt Bente.

Dato: Søndag d. 19. maj 2024
Tid: Vi mødes kl. 12.00 – til ca. 20, men husk det er en ceremonien, så til vi er færdig.
Sted: Strandvejen 15, 4532 Gislinge (ved Holbæk).
Samlet pris: Ca. 1.600 kr. (600 kr. Deps + 130 Euro på kursus dagen)
Ved tilmelding: Betales 600 kr. på mobilepay 30 11 37 mærke: Gesø (Helhed & Harmoni). De resterende 130 euro betales på dagen.
Deltager du i begge ceremonier lørdag aften + søndag (- 350 kr.): depositum 600 kr. mærke: Gex2

Kontakt os venligst for at reservere din plads på forhånd. Der er begrænset med plads. Du er tilmeldt når depositum er betalt.

Yderlige spørgsmål eller information kontakt: Bente 40 95 86 47

Vi glæder os til at tilbringe en dag i naturen med dig –
kærlige hilsner Bente, Bjarne og Gerardo