Tegn: Vægten/Ravnen

Planeter: Venus og Eris

Sted: Roskildevej 46, 2000 Frederiksberg
Tid: 18.30 til ca. 22.00
Pris: 350,-

Ravnen flyver igen – retfærd
Velkommen til efteråret og tiden for vægtens -/ravnens tegn.

Venus har hidtil med sin tiltræknings- og kærlighedsvibrationer været knyttet til soltegnet vægten/ravnen. Nu ser det ud som om Gudinden (planeten) Eris blander sig. Denne aften vil vi byde begge velkommen og sammen danner de udgangspunkt for temaet “Ravnen flyver igen”.

Vi vil se på dette sensitive, charmerende og kunstneriske tegn, hvor ligevægt og balance er en del af dagsordenen. Men vi vil også vende ansigtet mod en mindre kendt side af tegnet, nemlig den kritiske, kolde og doms fældende retfærdighed, hvor alt – ifølge den gamle mytologi – bliver vejet inden døden. Vi vil komme ind på grundlaget for og dilemmaet ved at skulle beslutte.

Aftenen tager sit udgangspunkt i ravnens historie. Hvordan denne smukke fugl mistede sin hvide farve under sin rejse til solen – blev forbrændt og sort.

Aftenen handler om at komme op på hesten igen – finde fred med ”historien” – ”beslutte” magien, kærligheden og glæden ved livet.

I aftenens healing benytter vi bl.a. ravnens magiske evne, til healing af det ”brændte barn” og benytter ”retfærd” – så tillid og kærlighed til sig selv og andre kan blomstre.

Kodeord: Tiltrækningskraft, kærlighed, parforhold, strid, ubalance, modtagelighed, selvværd, nydelse.
Healing: Lænden, nedre ryg, nyrerne. Balance i krop og sjæl.
Medbring evt.: 2 sten

Bemærk: tilmelding senest 6. okt.