2021 tema

Som jeg ser det, er det overordnede tema for os alle sammen i 2021: Oprydning – Fokus – Mål – Konkret.

Oprydning på alle planer. Lige fra din bolig, job til dine relationer. Hvad skal blive og hvad er det tid til at sige farvel til – eller give en ny form?  Holde fokus på de beslutninger der tages, sætte mål og lave konkrete planer for at få det bedste ud af 2021.

Workshoppen tager udgangspunkt i årets, månedens og medicinhjulets energi. Der veksles mellem oplæg, input fra kredsen, meditation, healing, lysarbejde og mulighed for personligt arbejde / udvikling.
Vi benytter krystaller og Bachs blomsterremedier. (Læs mere hér.)

Tegn: Fisk/Puma
Planet: Neptun

Renselse, indre guidance
Denne måned egner sig til at vende blikket indad og have fokus på dine drømme og intuition. Dette kan hjælpe dig til at sætte nye mål, bevare fokus og hvad der skal til for at få gjort dem til virkelighed. På denne workshop vil vi også påkalde Spirit og energien for “Den Violette Flamme”, for at hjælpe med at rense alt det der ikke gavner mere og løftet det til et højere niveau. Så vi er klar til energiskifte med forårets energi.

Medicinhjulet står i sidste måned i ”Vinter”.
Den sidste måned i “Vinter”, hvor temaet er død/genfødsel slutter – rummer energien også overgivelse, tilgivelse og taknemmelighed.  Vi vil tale om, hvordan bøn og ritualer kan bruges og understøtte denne proces. Der vil indgå et særligt renselses- og healingsritual denne aften, hvor vi bl.a. benytter et bisonskind.

Healing: Fødder og lymfe. Psykosomatiske symptomer.

Månedens krystal: Ametyst

Medbring: en krystal/sten fra naturen

Frist for tilmelding: 9. marts

Pris: 350 kr. pr. person

Sted: Roskildevej 46, stuen, Frederiksberg
(gratis parkering i gården bagved Aldi)