Trommeworkshop: krebsen / guldspætten

Årets – og månedens tema i 2022. 

Nederst på side kan du læse mere om min oplevelse af de temaer og energier der præger hele 2022. Den enkelte måneds trommeworkshop afspejler det overordnede tema, men tage udgangspunkt i de muligheder og den energi måneden åbner op for ift. healing, ritualer, krystaller, Bachs blomstermedicin og selvfølgelig medicinhjulet. Der veksles mellem oplæg, input fra kredsen, meditation, healing, lysarbejde og mulighed for personligt arbejde og udvikling. (Læs mere hér.)

Dato: 6.7.2022

Kodeord:

Ny vibration, intuition, kreativitet, tilhørsforhold, nærvær uden bindinger, følelser, healing, mystik, havets moder, næring og egenomsorg.

 Aftenens healing: Universets transformerende og healende vibration. Meditation og prayer ties – for dig selv, din slægt, menneskeheden og alt levende. Lysarbejde for fred i verden på workshoppen kl. 21.30. (Du er meget velkommen til at deltage i energien hjemmefra).

Tid: 18.30 – 22.00
Sted: Roskildevej 46, stuen, 2000 Frederiksberg
Pris: 350,-
Tilmeldingsfrist: 5.7.2022
Stjernetegn/Indiansk tegn: Krebs / guldspætte
Planet: Månen.

Aftenens tema – Healing og transformation på et dybt følelsesmæssig plan.
Gennem en sund tilknytning til sig selv – få vi sunde relationer til andre. At rumme sig selv og sine egne følelser uden at manipulere, men i stedet bevare objektiviteten og følge sin egen unikke vej, med mod og styrke, uden at være bang for at miste sine relationer, kan være udfordrende for mange. Dette omfatter også at turde være i verden, med accept af de følelser man har og kunne give udtryk for dem i alle sine relationer (Der er forskel på at tænke sine følelser og at kunne mærke dem).

Planeten der er knyttet til krebsen / Guldspætten er månen – den repræsenterer det feminine, følelser, behov, kreativitet, moderen, familie, fortiden og ikke mindst healing samt den guddommelige omskiftelige feminine gudinde energi, sammen med vibrationen fra året 2022, der ligeledes er knyttet til den feminine energi – indikeres en ny æra.

Aftenens healing: Ny vibration – Universets transformerende og healende energi
Tiden er kommet til at løfte den følelsesmæssige del udover sig selv, sin familie og de begrænsninger der kan have fulgt generationer. Vi benytter universets transformerende og healende vibration sammen med fremstilling af prayer ties / tobacco ties – til healing og bøn for os selv og andre (fysisk, emotionelt, mentalt og spirituelt).
Desuden healing af mave, bryst, mellemgulvet og tarmsystemet. Følelser, den feminine power. Vandelementet og balancen i vores naturlige cyklus.

Bachs blomstermedicin
Sød æble: Rensende remedie på følelsen af urenhed og selvhad. Styrker accepten af egen krop og tanker. Hjælper på evt. tvangstanker.
Star of Bethlehem: Hjælper ved eftervirkninger af chok, sorg og gamle traumer.

Månedens krystal
Månesten, spectrolit eller en sten du forbinder med den feminine, kreative moder energi.

 Medbring
En sten eller krystal – som foreslået eller eget valg.

Hvor står medicinhulet nu?
Medicinhjulet er drejet og har nu bevæget sig til første måned i Syd. Elementer er luft og området handler om barndommen og forbindelsen til vores kære. Både din egen familie og den ”extended family”/din spirituelle familie.  Det gælder også forfædrene /bedsteforældrene på den anden side – at huske dem og de ressourcer der kommer fra familie og vores rødder.

Prærieulven er med os i syd, den finurlig ”trickster” – der gerne vil sikre udvikling og vækst, at vi flytter os ud af vores komfortzone. Den lærer os gennem leg og udfordringer, for i sidste ende at lytte til vores intuition, få vores hjerne og hjerte til at bevæge sig i samme retning – guide os på vores røde vej.

 Forslag til at arbejde/samarbejde med dit medicinhjulet:
Tobacco ties og månevand.
Denne måned er velegnet til at fremstille tobacco ties/prayer ties med healingsønsker og bønner for det kommende år.

Det er også optimalt at lave dit eget ”månevand”. Sæt vandet i vindueskarmen ved nymåne/fuldmåne og drik af det måneden igennem. Det virker balancerende på f.eks. din cyklus og støtter dit ”indre tidevands bevægelse”

Tiden er til at passe, pleje og vande – sikre næring til alt levende, en forudsætning for at sikre en god høst og masser af overflod. Husk at legen – at nyde solen sommeren og varmen – alene og i fællesskabet.

ÅRETS TEMA OG ENERGI I 2022
”Let’s make the year 2022, to the year of care, compassion and understanding – for yourself and others”

Jeg oplever ovenståendes, som et gennemgående og vigtigt tema for året der kommer. Hvor fokus er på dig selv og på andre – at se med nye øjne – med medfølelse, omsorg og forståelse.

KODEORD:

Sort/hvidt

Magt og kontrol

Balance og forståelse

Give og modtage

Rummelighed for dig selv og andre

Bidrage til fællesskabet

Healing på fortiden

Start af nye retninger og livsopgaver – passioner

Ærlighed

Lytte – til sig selv og andre

2022 er et godt år til at lægge de masker, vi hver især bærer.  Skrælle alle lag af, indtil vi kommer nærmere ind til vores sande kerne. Herfra kan vi tale og handle ærligt og frit – men stadig forstående, omsorgsfuldt og medfølende.

Fra dette sted kan vi give ærligt til andre – give det, der er muligt. Måske får vi ikke gevinst af det her og nu – men have tillid til at vi får det, vi har brug for på et andet tidspunkt.

Jeg kan varmt anbefale at se filmen ”Pay it forward”, der præcist rummer dette budskab.

Vi går ind i en tid, hvor det er vigtigt at stå fast på vores egen sandhed ude at blive dømt eller skuffe andre. Deri ligger også evnen til at rumme andre og deres standpunkter, der kan være meget forskellige fra vores egne.

2022 I TAL

2 er et feminint tal. Vi skal passe på hinanden – vi er ALLE sårbare, ingen går fri. Alle er lige – trods forskellighederne. Det er det, der giver farver i paletten.

22 er et engletal, der handler om balancen i polerne, der eksisterer alle steder. En dobbelt indflydelse af 2 tallet og det taler ind i det guddommelige levende formål, vores sjæls mission.

6 er tværsummen i årets tal og siger noget om relationer. Kærlighed til sig selv og andre i alle dens former parforhold, familie, venskaber, fællesskaber etc.

2022 er et godt år at manifestere sit højeste potentiale, som kan gøres på mange måder. Vær vågen, ærlig og bevidst – lyt indad og opad – lyt til dig selv – lyt til andre – handel så efter dit hjerte, hvilket er til alles fælles bedste.

Nyd og få det bedste ud af 2022
Kærlig hilsen
Bente