2021 tema
Som jeg ser det, er det overordnede tema for os alle sammen i 2021: Oprydning – Fokus – Mål – Konkret.

Oprydning på alle planer. Lige fra din bolig, job til dine relationer. Hvad skal blive og hvad er det tid til at sige farvel til – eller give en ny form?  Holde fokus på de beslutninger der tages, sætte mål og lave konkrete planer for at få det bedste ud af 2021.

Workshoppen tager udgangspunkt i årets, månedens og medicinhjulets energi. Der veksles mellem oplæg, input fra kredsen, meditation, healing, lysarbejde og mulighed for personligt arbejde / udvikling.
Vi benytter krystaller og Bachs blomsterremedier. (Læs mere hér.)

Tegn: Tyr/Bæver
Planet: Venus

Himmel og jord mødes i længsler og ønsker
Venus er planeten for bl.a. værdier, kærlighed og det feminine. Vi er i 2. hus i ur-horoskopet hvis motto er “Jeg har” 

Aftenen handler om at så det du gerne vil høste. Tiden er til at komme i kontakt med dine værdier på en sund og harmonisk måde. Vær modig og kæmp for det du står for – men anerkend også din sårbarhed.

Vi er i et fysisk hus hvor vi skal anerkende realiteterne og se problemerne i øjnene, hvilket godt kan kræve en god portion mod. F.eks. at komme ud over det Corona har betydet og gjort ved dig. Overfor dette står sårbarheden som også fortjener anerkendelse. Men – midt i mellem disse 2 poler står kærligheden.
Den er kraften der kan overvinde modstanden, fjerne de sten der er i vejen for de frø vi har sået, så de kan vokse sig stærke og vi kan sejre.

Medicinhjulet står i øst.
Det handler om kommunikation og forbindelsen mellem himmel og jord. Tiden er til at være bevidst om hvad du gerne vil så – det du gerne vil høste, brug din intuition og kreativitet, det legende og få klarhed.

Tiden er egnet til at stå med bare fødder på jorden og mærke den. Stå gerne i 10 min.
Du kan også symbolsk plante et frø i naturen

Healing: Hals, skulder, stemme, spiseforstyrrelser. Retten til at være tryg og i kontakt med sine egne værdier på en sund og harmonisk måde.

Bachs blomstermedicin.
Tornblad
: Bringer håbet tilbage og tilliden til et positivt udkomme. Støtter villighed til nye eventyr – til at opnå det du ønsker.
Agersennep: Hjælper dem der er deprimeret uden grund. Bringer lykke og glæden ved livet.

Månedens krystal: Rosakvarts

Kodeord: Mod, kærlighed, sårbarhed, værdier, balance.

Medbring: en krystal/sten fra naturen

Frist for tilmelding: 4. maj

Pris: 350 kr. pr. person

Sted: Roskildevej 46, stuen, Frederiksberg
(gratis parkering i gården bagved Aldi)