Shamanistisk healing

Sundhed – det hele menneske
At være sund og rask er noget de fleste af os ikke nødvendigvis tænker på, før vi selv blive syge eller nogen i vores omgangskreds rammes på den ene eller anden måde.

Det at være sund og rask – kan for den enkelte være subjektivt. Men i denne sammenhæng, definerer jeg sundhed som:
evnen til at føle sig levende, energifyldt og fuldt til stede. At være i kontakt med sig selv (fysisk, emotionelt, mentalt og spirituelt) og samtidig kunne have en sund kontakt til andre” – alt i alt være et helt menneske i fuld balance efter medicinhjulets principper.

Medicinhulet som redskab
Indfaldsvinklen til at bruge medicinhjulet som redskab i en hvilken som helst proces/situation – kan tage udgangspunkt i en af de givne dele – der altid vil have en afsmittende effekt på hinanden – såvel positivt som negativt. Så det medvirker til forståelse, accept og healing.

Ønsket om vækst
Det kan også være ønsket om selvudforskning, personlig vækst eller forandring og nogen drives af nysgerrighed.

Ønsket om balance
Alle rammes på et eller andet tidspunkt i livet af ubalance eller sygdom. For nogen vil det være fysiske symptomer eller sygdom. Andre kan opleve mentale udfordringer som negative tanker, tankemylder måske endda angst. Udfordringerne kan også vise sig på det følelsesmæssige område som sorg, vrede eller problemer i relationer eller måske opleves en spirituel – eller tros krise.

Set ud fra Medicinhjulet, har ubalancer en gensidig påvirkning – hvilket også er kendt fra f.eks. psykosomatiske symptomer.

Hvad er healing?
Kroppen har sit eget energisystem, hvor livsenergi cirkulerer i bestemte baner eller strømme.

Det er vigtigt, at denne energi får lov til at bevæge sig frit, da det medvirker til fysisk og psykisk velbefindende. Opstår der ubalancer i energisystemet, kan det vise sig som sygdom eller i form af blokeringer forskellige steder i kroppen.

Genskabe balance
Som healer, vil jeg lokalisere blokeringer og genskabe balancen i energisystemet ved at forløse de traumer, der er årsag til ubalancen.

Både et fysisk og et psykisk fokus
Healing bygger på et holistisk menneskesyn: Krop og sjæl betragtes ikke som to separate dele, men som ligeværdige og uadskillelige dele af mennesket. Derfor kombinerer jeg healing med aktiviteter som samtale, terapi, træning i meditation, bøn, tegning og maling m.m.

Fokus på selvindsigt og personlig udvikling
Min prioritet er at hjælpe og vejlede dig til en større selvindsigt og en bedre håndtering af dine følelses- eller tankemønstre, så de ikke blokerer dit energi system. Det sikrer at healingen får en større effekt.

Soul retrieval og kraftdyr
Jeg tilbyder shamanistisk healing med soul retrieval (sjælehentning) eller healing med kraftdyr.
Vi tager udgangspunkt i, hvad der er vigtigst for dig i dit liv her og nu. Du beslutter dig for en konkret problemstilling som du vil arbejde med.

Soul retrieval
Sjælehentning er en shamanistisk healingmetode, der bliver brugt af traditionelle folk verden over.

Sjæletab er en overlevelsesmekanisme, der forekommer, når vi er ude for ubehagelige eller traumatiske oplevelser såsom ulykker, skilsmisse, sygdom, sorg og savn. Når vi har mistet en eller flere sjæledele, føler vi os ude af kontakt med livet og med os selv. Tab af sjælsdele kan være medvirkende til alvorlig psykisk og fysisk sygdom.

Sjælehentning giver indsigt i årsagen og mulighed for at se gaverne i problematikken. Sjælehentning bringer dig tilbage til din naturlige tilstand af helhed og harmoni. Når du får en eller flere tabte sjælsdele tilbage, vil du få fornyet energi, få bedre kontakt med dine ressourcer og din personlige kraft.

Healing med kraftdyr
Her beder jeg om hjælp fra den anden side. Jeg beder om, at der vil komme et kraftdyr, som vil hjælpe dig med din problemstilling. Det kan være alle slags dyr som f.eks. en ulv, bjørn, bison, mus, hjort eller ørn.

Gennem toppen af dit hoved, puster jeg dyrets egenskaber og kvaliteter ind i kroppen. Kraftdyrets egenskaber og kvaliteter, vil hjælpe dig med at overkomme de ting, du har svært ved i dit liv.

Arbejdet med kraftdyr hjælper dig med at få klarhed, indsigt og healing.

Jeg kombinerer gerne alle mine evner og gaver, så du får mest muligt ud af sessionen. Du kan eksempelvis få shamanistisk healing og samtaleterapi i den samme session. Sammen finder vi ud af, hvad behovet er.