Min virksomhed

Virksomheden Helhed & Harmoni så dagens lys i 1995. Den har sine rødder i filosofien omkring medicinhjulet, den gamle shamanistiske tradition og spiritualitet.

Det handler om at være i evig bevægelse, udvikling og vækst – om retten til at være et helt menneske.

Helhed & Harmoni har sit udspring i min egen rejse, ydre såvel som indre. Virksomheden er drevet af ønsket om at inspirere og give videre til andre, hvad jeg selv har læst, lært og erfaret på min vej. Jeg arbejder altid ud fra et holistisk syn, samt et større perspektiv – der kaldes lysarbejde og tjeneste.

Rejsen har haft fokus på både hjerne og hjerte. Min baggrund bærer præg af uddannelser der er videnskabeligt funderet, men omdrejningspunkt har altid været menneskets sundhed i krop, sind og ånd.

Jeg har modtaget spirituel og praktisk træning af erfarne og kraftfulde shamaner, medicinmænd/- kvinder og spirituelle lærere. Jeg ser mig selv som brobygger mellem det videnskabelige felt og den såkaldte ”alternative verden”.

Med denne baggrund, min clairvoyante evne, mangeårige erfaring som underviser, behandler og terapeut, kombinerer jeg de gaver og redskaber jeg har til rådighed. Jeg ser min primære rolle som værende en katalysator og støtte i din proces, så der kan ske en transformation, healing og udvikling.

Indfaldsvinklen til at komme her, kan være fysisk, følelsesmæssig, mental eller spirituel.  Med respekt for det enkelte menneske, spørger jeg altid hvad du gerne vil have med fra sessionen. Er du ikke helt skarp på dette, finder vi sammen ud af hvad der er relevant at tage fat i, og hvordan vi gør det.

Jeg arbejder individuelt, med par og grupper – private og virksomheder.