Spirit of the Buffalo, kvinder 50+

core energy, hjertesag, at bruge sig selv

For dig der besidder livsvisdom og den modne frugts juice.

Som trods meget personligt arbejde, stadig ønsker healing og vækst på de indre planer.

Du er interesseret i et fællesskab med ligesindede kvinder, der ønsker at folde sig ud, trods det vestliges samfunds dogmer og myter.

Kurset handler om anerkendelse af den kvindelige kraft og spirituelle blomstring, der hører den modne alder til. Den kraft der i tidernes morgen gjorde den aldrende kvinde værdsat og æret. Tiden er kommet til, at vi kvinder finder denne erindring frem – og bringer den i spil, sammen og hver for sig.

Mål: At kunne genforene sig med sin core energy (kerne energi), hjertesag med et værdifuldt formål hvor du bruger dig selv og din erfaring).

Praktisk om årskurser
Udgangspunktet er i samspil med ligesindede at mødes i en cirkel – hvor kvinde visdom og livserfaring danner grundlag for en rejse – i fællesskab med andre.

Der lægges vægt på personlig og spirituel udvikling, healing, klarhed og indsigt.

At finde sine ressourcer og retten til at være hel og med sin power – den du i virkeligheden er.

Metoder og værktøjer
Gruppedynamikken, trygheden og tilliden er vigtig, derfor lægges vægt på mindre grupper samt evnen til at rumme, lytte og dele. Samtidig vil det være en individuel vandring, som bringer den enkelt hen af sin egen unikke vej.

Vil benytter bl.a. redskaber som medicinhjulet, trommerejser, kraft dyr, meditation, SE (traumehealing), NARM og astrologien på rejsen.

Redskaberne kan vægtes forskellige men der tages altid udgangspunkt i det holistiske menneskesyn, den shamanistiske tradition og et tæt samarbejde med hierarkiet (de opstegne mestre) / lysarbejde.

Forløb: Forløbet strækker sig over et år, hvor vi mødes ca. 1 gang om måneden.

Datoer: I alt 9 gange.
7 x hverdags aften (onsdag el. torsdag) kl.18.30 – 22.00
samt 2 x lørdag eller søndag kl. 9.30 – 16.30

Pris: 850,- kr. pr. mdr. i 9 mdr. (ved samlet betaling 7.200 kr.).

Start: Gruppen for 2020/2021 er samlet og startet op.
Er du nysgerrig? Eller har lyst til at være i en gruppe? Er du velkommen til at kontakte mig, så vi kan finde, hvad der passer med dine ønske og behov.