Gerardo Pizarro: Individuelle sessioner + talisman

Gerardo tilbyder en række kraftfulde traditionelle shamanistiske behandlinger – tilpasset dit behov.
Tarot oplæg (terapeutisk /sjælelig/ erhverv), massage, æg-ceremoni eller amulet. Vælg selv eller bed om Gerardo’s vurdering og anbefaling.

Tarot
Gerardo Pizarro giver private læsninger med “The Spanish deck”. Under læsningen får du vejledning i og klarhed over forskellige livsrelaterede spørgsmål såsom: job, kærlighed, relationer, familie eller helbred.

Hvis du ønsker det, giver han yderligere vejledning om din åndelige rejse. Gerardo  besvarer spørgsmål om nuværende og fremtidige veje. Gennem dette oplæg, får du en personlig diagnose samt oprindelsen og årsagerne til dit problem. Under sessionen forklarer Gerardo om de skridt der kræves, for at løsne og frigøre dig fra de kræfter, der forårsager din ubalance.

Shamanistisk massage
En dybtgående massageteknik, baseret på shamanistisk traditionel healings terapi fra det nordlige Peru.
Vrede, harme eller enhver form for negativitet, der omgiver os påvirker os i krop og sind. Frygt adskiller sjælen fra kroppen, hvilket forårsager en række forskellige symptomer, såsom kraftig ømhed i kroppen, lammelse, hukommelsestab, rygsmerter m.v.

Massageteknikken frigiver den fysiske stress. Vores naturlige energi og vitalitet gendannes, når ​​specifikke punkter i kroppen afledes og opløser de akkumulerede knuder, der forhindrer blodcirkulationen og den energetiske strømning.

Æg ceremoni (medbring 1 ukogt æg)
Det er et personligt ritual fra en meget gammel tradition, som Gerardo bruger til at fjerne frygt, påvirkninger fra “evil eye” og de negative vibrationer, som kroppen rummer på grund af stress, vrede, lidelse, angst og tristhed.

Når ægget føres rundt på kroppen, frigøres de minder, der er registreret og lagret af personen, takket være æggets levende celler. Denne rensning bruges også til at diagnosticere, harmonisere og se personens tilstand fysisk, energetisk og i auraen.

Ægget har evnen til at absorbere den negative energi, der er knyttet til personen. Det hjælper med at fjerne dårlige følelser og negative holdninger rettet mod os selv. Behandlingen beskytter også mod misundelse og jalousi.

Efter at have udført rensningen, vil personen være i stand til at se alt det ægget har absorberet og den negativitet, der er frigivet.

Datose kalender/oversigt
Pris pr. session: 1000,- dk eller 130 Euro (ca. 950 dk)
Sprog: Spansk, dansk oversættelse hvis du ikke taler spansk
Sted: Elmegade 2, st. th. 2200 København N
Tidsbestilling: Bente 40 95 86 47 (telefon eller SMS)

 

Personlig Talisman til beskyttelse
Gerardo fremstiller de håndlavede talisman amuletter, der indeholder naturlige urter, kendt for deres specielle magiske egenskaber til beskyttelse og blomstring af flaskens ejer. Amuletten bærer kraften og ånden fra jaguaren og de hellige laguner, hvorfra urterne er specielt indsamlet.

Det er en shamanistisk genstand, der tiltrækker held og beskytter mod misundelse, forbandelse, trolddom eller mod påvirkning fra steder med et negativt energiaftryk. Amuletten har evnen til at absorbere enhver form for negativitet rettet mod os.

Den personlige amulet er designet til vores eget brug. Denne amulet beskytter og absorberer negativiteten mod os i dagligdagens situationer. Det kan være den negative indflydelse fra mennesker i vores fortid, at vi gennemgår en skræmmende situation etc.

Familie amuletten er egnet til at beskytte familiemedlemmer, arbejdspladsen, forretningen eller klienter. Det anbefales at have en familie amulet der beskytter din virksomhed, især hvis du arbejder med terapi eller økonomiske transaktioner.

Priser
Lille
, personlig: 650,-
Stor, familie op til 5 personer: 1300,-
Sted: Elmegade 2, st. th. 2200 København N
Tidsbestilling: Bente 40 95 86 47 (ring eller sms)