Spirit of the Buffalo – kvinder i kreds 50+

Kære kvinder i den modne alder – så er tidspunktet rigtigt i tid og rum, for opstart af gruppen 50 +.
Den har været længe undervejs, og jeg vil gerne takke for tålmodigheden – jeg glæder mig supermeget til vores fælles rejse ind i en ny sfære – med fokus på den
kvindelige kraft og den spirituelle blomstring – der hører den aldrende kvinde til.

At vi sammen og hver for sig kan finde og dele erindringer, erfaringer, visdom og genforene os med vores core energy (kerne energi) og vores værdifulde hjertesag.

Datoer:
Torsdage kl. 18.30 – 22.00:
17. dec., 21. jan., 25. feb., 22. april, 27. maj og 24. juni

Lørdage kl. 9.30 -16.30:
27. marts og 3. juli.

Sted: Roskildevej 46, 2. sal

Pris: 850,- kr. pr. mdr. i 9 mdr. (ved samlet betaling: kr. 7.200,-).

Få pladser tilbage. Kontakt mig venligst inden tilmelding.

 

Core energy, hjertesag, at bruge sig selv

For dig der besidder livsvisdom og saften fra den den modne frugt. Som trods meget personligt arbejde, stadig ønsker healing og vækst på de indre planer.

Du er interesseret i et fællesskab med ligesindede kvinder, der ønsker at folde sig ud, trods det vestliges samfunds dogmer og myter.

Kurset handler om anerkendelse af den kvindelige kraft og den spirituelle blomstring, der hører den modne alder til. Den kraft der i tidernes morgen gjorde den aldrende kvinde værdsat og æret. Tiden er kommet til, at vi kvinder finder denne erindring frem – og bringer den i spil, sammen og hver for sig.

Mål: At kunne genforene sig med sin core energy (kerne energi), hjertesag med et værdifuldt formål hvor du bruger dig selv og din erfaring.

Praktisk om gruppeforløb
Udgangspunktet er i samspil med ligesindede, at mødes i en cirkel, hvor kvinde visdom og livserfaring danner grundlag for en rejse – i fællesskab med andre.

Der lægges vægt på personlig og spirituel udvikling, healing, klarhed og indsigt.

At finde sine ressourcer og retten til at være hel og med sin power – den du i virkeligheden er.

Metoder og værktøjer
Gruppedynamikken, trygheden og tilliden er vigtig, derfor lægges vægt på mindre grupper samt evnen til at rumme, lytte og dele. Samtidig vil det være en individuel vandring, som bringer den enkelt hen af sin egen unikke vej.

Vi benytter bl.a. redskaber som medicinhjulet, trommerejser, kraft dyr, meditation, SE (traumehealing), NARM og astrologien på rejsen.

Redskaberne kan vægtes forskellige men der tages altid udgangspunkt i det holistiske menneskesyn, den shamanistiske tradition og et tæt samarbejde med hierarkiet (de opstegne mestre) / lysarbejde.